Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury er et af de fremmeste varemærker på verdensplan, når det omhandler motorer til både.
Når du har en Mercury motor, kan du trygt regne med at få den nyeste teknologi overalt, så du kan tage eventyret til nye niveauer.

Med Mercury bag dig kan du vove dig ud mod de største oplevelser, som livet på vandet har at tilbyde. Mercury hjælper dig med at få de største oplevelser indenfor rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan virke. Du skal bare være villig til at vove dig mod horisonten sammen med os!

Mercurys Go Boldly-slogin drejer sig om mere end hvem vi er. Det drejer sig også om, hvad vi laver, og hvad vi hvilke muligheder vi giver til alle sejlere. Go Boldly er nemlig en opfordring til at gå på opdagelse. At gøre eventyret til din guide. - Og dermed blive en del af noget endnu større.Få friheden til at presse hvert sekund af glæde ud af din tid på havet. At finde nye steder og opleve nye ting. At søge efter nye fiskeberetninger og ride på havets endeløse bølger. Go Boldly vil sige aldrig at sejle i kølvandet af andre. Det vil sig at kortlægge din kurs og være sikker på, at Mercury fører dig derhen.

Med Mercury er du sikker på den seneste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med en Mercury Verado® får du en førsteklasses sejladsoplevelse. Med Verado® får du både god acceleration, god topfart, simpel betjening, lydsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motorens eksklusive funktioner skaber den mest behagelige oplevelse ude på havet.

ProXS®

Med en Mercury ProXS® får du en bramfri motor, som giver dig god værdi for alle pengene, på både hastighed og acceleration. ProXS® er sportsserien fra Mercury. Her findes motorer, der yder maksimalt, til de sjove dage på havet.

SeaPro®

En Mercury SeaPro® er udviklet til dig, der skal bruge en professionel motor. Denne motor kan modstå selv de mest krævende sejl forhold - hver gang! En SeaPro® fra Mercury giver friheden til at passe dit arbejde uden at skulle bekymre dig om din motor.

FourStroke®

Som navnet måske henleder opmærksomheden på er Mercury FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Denne motor er måske det rette valg for dig der skal have en stabil Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Denne motor har en enormt responsiv acceleration og manøvredygtighed. Motoren kræver desuden kun let vedligehold, så når først den er ombord er den nem at håndtere. Motoren kan klare det hele fra aktive dage med vandsport til de stille ture med familie og venner.

Mercury Diesel

En Diesel-motor fra Mercury er ren, stille og så er den en effektiv motor, som scorer højt hele vejen rundt hos vores kunder. Her finder du en motor med topklasse brændstofforbrug, lydsvag og letvægt, og så leverer vi den med Mercurys 3 års tærings-garanti.